Fattar inte

Har spelat in intervju med mamma med min iPhones röstmemo. Men jag kan inte mejla filerna till min dator för de är för tunga. I stället skickas de via Apples tjänst MailDrop. Men jag kan inte hämta filerna till datorn från MailDrop. Jag har försökt flera gånger men uppladdningen misslyckas. Filerna som skapas har inget innehåll och de kan följaktligen inte spelas upp. Jag kan öppna filerna som ligger på MailDrop och spela upp dem men jag kan inte hämta dem till datorn. Jag har googlat för att hitta en lösning på problemet men nada.

Jag har testat med att ladda upp filerna på iCloud. Ladda upp dem går men jag kan inte hämta filerna från iCloud till datorn.

Hjälp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.