Halsfluss eller nåt

Mer gnäll om hälsa: igår morse vaknade jag med ont i ena sidan av halsen och sen dess har smärtan förvärrats. Jag har ont runt ena mandeln, i vinkeln på käkbenet också och i örat. Lätt feber och möjligtvis en antydan till snuva. Gör ännu mer ont när jag sväljer och jag sluddrar lätt när jag pratar. Små vita prickar i halsen.

Jag misstänker halsfluss. Vilket ju är omväxlande mot de vanliga förkylningarna. Jag har redan bestämt mig för att jag föredrar förkylning. Det här gör ont som satan och febern hjälper inte till. Normalt får jag inte feber. Jag är bortskämd i det avseendet.

Panodil hjälper dock mot både smärta och feber så jag har varit på apoteket och fyllt på förrådet. I morgon ska jag ringa vårdcentralen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.