Överfullt och tömningsdags

Får meddelanden från min internetleverantör om att min brevlåda för mejladressen är överfull och måste tömmas. Det är de senaste fyra åren av mitt liv som ligger där. Rensa måste jag uppenbarligen men jag kan inte bara radera allt. Det skulle vara som att slänga mina dagböcker för de senaste fyra åren. Särskilt som mina dagböcker för de senaste fyra åren innehåller en del luckor när jag inte orkat skriva något.

Nu har jag suttit i en timme och rensat. Jag hoppas det hjälper upp situationen ett tag.

Hur som helst förklarar det varför folk säger att mejl till min adress studsar. Särskilt mejl med tunga filer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.