Tillökningstankar

Främsta argumentet att skaffa ännu en katt är nog Linus. Jag försöker ju underhålla honom så gott det går men jag är trots allt bara människa. Jag vet inte om han saknar just Lise men jag tror att han saknar någon. Han vill ha någon att smyga på och att jaga.

Och eftersom Linus är så mesig bör denna någon vara en liten honkatt. En honkatt som är tuff nog att inte tillåta sig bli trakasserad av Linus men inte så tuff att hon får för sig trakassera Linus.

Det är en svår avvägning det där. Och det går ju inte att beställa en katt med en för den här familjen perfekta egenskaperna.

Hur som helst saknar jag Lise. Så väldigt mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.