En varierad kost #blogg100 dag 60

Linus och Lise tror starkt på det här med en varierad kost. De försöker alltid stjäla varandras mat. Särskilt Lise. Hon vet att jag när jag sitter framför datorn är döv och blind för allt annat, som om det är en eller två katter som äter ur Linus matskål. Linus serveras alltid i vardagsrummet, Lise i köket. 

Egentligen borde jag stänga dörren till köket när jag gett Lise mat. Men hon tycker inte om att bli instängd och en gång kissade hon i protest på köksmattan.

Eftersom Lise får specialfoder för att motverka kristaller i urinen är det viktigt att hon äter sin egen mat och inte Linus. Hävdar jag. Hon håller inte med. Förnuftsargument är inte hennes grej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.