Efter årsmötet #blogg100 dag 28

Just hemkommen från årsmötet, trött men nöjd. Allt gick som det skulle, tidvis rätt livade diskussioner. Det brukar bli en del livliga diskussioner, människor kommer på årsmöten och blir förtroendevalda för att de är engagerade. Vår största utmaning är att fånga in alla som vill engagera sig, även de som inte får förtroendeuppdrag. Vi behöver verkligen utveckla möjligheterna för medlemmarna att vara aktiva. För en del kan det bli en väg till förtroendeuppdrag, för andra ett sätt att engagera sig utan att behöva tyngas ner av föreningsbyråkratin.

Jag fick min sedvanliga överdos av kaffe och chokladmunkar. Jag kommer förmodligen inte somna förrän nästa vecka någon gång. Men jag tänkte ändå dra till sängs med min urtråkiga bok av Nick Hornby, förhoppningsvis får jag den utläst i natt. I morgon renskriver jag protokollet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.