Ute och cyklar #blogg100 dag 26

Tagit årets första cykeltur (med min vanliga  cykel, inte motionscykeln). Herreminje vilken usel kondition jag skaffat mig. Men roligt var det, jag har längtat. Visserligen promenerade jag nästan lika mycket som jag cyklade men ändå.

Målsättningen är att jag tar en längre cykeltur fyra dagar i veckan. Undantag för perioder med förkylning/influensa, snö/is och annat ont.

Men först måste jag skaffa en cykelpump. Jag letade efter min i dag men kan inte hitta den. Och nu när jag tänker efter var det länge sen jag den senast. Jag kan ha lånat ut eller slängt. Förmodligen inte slängt, jag skulle knappast slänga en cykelpump. Ska fortsätta leta i morgon. Hittar jag den inte köper jag en ny nästa gång jag går förbi en affär med cykelprylar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.