Sånt jag gör inför årsmötet #blogg100 dag 7

Jag har äntligen äntligen äntligen kommit igång med föreningens verksamhetsberättelse (vi har årsmöte i mars). Det är inte en ansträngande uppgift, ordföranden skriver stora delar och dessutom finns ju en text att utgå ifrån, d.v.s. tidigare års berättelse. Det är bara så tråkigt, en sån där sak som måste göras och som jag skjuter upp så länge jag kan och helst lite till. Då är det roligare att redigera foton till berättelsen. Det fixade jag i söndags och sprendade iväg, känns bra att ha det gjort. En anledning mindre till panik.

Ska upp tidigt i morgon och skriva det sista och mejla iväg till ordföranden. Så nu drar jag till sängs, med bok och förkylning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.