Hemma igen #blogg100 dag 2

Precis hemkommen från en snabb tripp norröver. Jag fick ett varmt välkomnande av katterna. De har varit i goda händer. Bästa beviset på det är att Lise faktiskt ätit. Hon har visserligen fräst åt den där främmande människan som ersatt hennes människa och gömt sig under bordet. Men hon har ätit maten som serverats. Till saken hör att jag hade köpt blötfoder, för att fresta henne lite extra mycket. Vägen till Lises hjärta går via hennes mage.

Linus har också haft det bra. Tidigare har han varit avvaktande åt kattvakterna, fräst och verkat lite olycklig. Men nu har han bestämt sig för att kattvakt är rätt okej, särskilt kattvakt som han träffat tidigare, och han har varit jättegosig och sällskaplig. Åtminstone i dag. I går var han mest intresserad av maten.

Och nu drar jag till sängs. Jag har haft ett par intensiva dagar och nu är jag helt slut. Och eftersom jag är så uppe i varv kommer jag förmodligen somna vid sådär 4-5 tiden på morgonen och sedan sova hela dagen.

2 reaktioner till “Hemma igen #blogg100 dag 2”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.