Jag hänger på #blogg100 dag 1

I dag drar Blogg100 igång. Utmaningen är skapad av Fredrik Wass på Bisonblog och tanken är att en ska blogga minst en gång om dagen 100 dagar i sträck. Jag hänger på. Jag brukar alltid glömma bloggandet åtminstone ett par-tre gånger och jag kommer säkert göra det i år igen. Men ambitionen är ett blogginlägg 100 dagar i sträck. Jag mår bra av att blogga precis som jag mår bra av att skriva dagbok men har en tendens att tappa bort bäggedera. Bloggutmaningar ger mig skrivdiciplin.

Dessutom tycker jag om programförklaringen för årets Blogg100. Vi lever i mörka tider och mörkret tätnar. Det är viktigt att stå upp för det fria ordet, att respektera andras åsikter, men att aldrig accepterar kränkningar eller hot mot någon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.