Rehab

Jag har legat väldigt lågt med turfandet senaste veckan p.g.a. ont i foten, symptom på hälsporre. Så länge en har ont ska en undvika att springa och promenera utan i stället cykla. En ska också gå i gymnastikskor, skaffa särskilda inlägg till skorna, inte gå barfota inomhus, stretcha vaden och foten samt göra vissa rörelser för att öka blodcirkulationen. Jag har fixat allt utom inläggen. Och det där med cyklingen.

Jag vill inte cykla när det är halt ute och var rädd att jag skulle tvingas till inaktivitet i veckor. 

Men senaste dygnet har jag inte haft ont alls och i dag tog jag en kort promenad utan problem. Goda nyheter för jag längtar ut, jag vill ta zoner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.