Summering 2016

På det hela taget var 2016 ett skitår. Så mycket gick åt fanders både i världen och här i landet. Det handlar inte om att en taskig sits förblev taskig. Vi befinner oss i dag i en situation som jag hade trott varit fullt omöjlig bara för ett par år sedan. Jag brukar tänka att vi kommer klara oss, att saker och ting kommer ordna sig, på något sätt. Jag är inte längre så säker.

Dessutom dog David Bowie. På något sätt är det signifikativt för hela det här jävla året. David Bowie dog och sen började det gå söderut på allvar.

Men allt är inte nattsvart dysterhet. På det personliga planet hände många positiva saker. Allt gick inte fantastiskt men på det stora hela hade jag ett fint år. Också i föreningslivet och i de frågor som jag verkar för hände en del som kan bli riktigt bra. Om vi bara lyckas överleva de närmaste åren.

Så. Gott Nytt År, världen. Jag hoppas vi lyckas skärpa till oss nästa år. Vi måste göra det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.