Kattnytt

När Morden i Midsomer är slut ska jag titta till ett par grannkatter och sen går jag inte ut igen förrän de slutar smälla så förbannat. Linus bryr sig inte om fyrverkerier men jag vet inte hur Lise kommer reagera när det drar igång på allvar och själv hatar jag alltihop.

Seriöst. Jag hatar det. I likhet med de flesta hundar och många katter och massa vilda djur. Fyrverkerier borde förbjudas. 

På tal om katter har vi haft besök av en liten kattherre vid namn Love. Han kom i söndags och hämtades av husse i går och däremellan var det riktigt livat. Han är bara ett halvår gammal och full av energi och han jagade Linus över hela lägenheten. Linus springer riktigt snabbt. Lise däremot rådde han inte på, när han blev närgången fräste hon och drämde till med klorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.