I valet och kvalet

Jag har plockat upp ett virus och mår hyfsat dassigt – ont i halsen, hosta, illamående och jag sov inget vidare i natt. I dag har jag hållit mig hemma. Nu är jag i valet och kvalet om jag ska gå på en dansföreställning i morgon. Jag har fått biljetten av mamma, som ju blev sjuk lagom till julafton och fortfarande inte är helt bra. Jag vill så gärna gå men jag vill ju inte smitta någon med vad nu det är jag har. Särskilt inte någon som är gammal och kan bli jättesjuk eller någon som har små små barn hemma som också kan bli jättesjuka. Om en är väldigt gammal eller väldigt ung kan en ordentlig virusinfektion bli farlig.

Tror jag får sova på saken. Jag hoppas jag får sova. Det är urtrist att vara vaken när en inte vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.