Lite kattsnack Blogg24 dag 6

Förut blev Lise rädd och sprang och gömde sig i köket när jag bytte lakan. Nu ligger hon kvar på kanten av sängen och tittar på och väntar på att jag ska bli klar. I början var det så många saker här i lägenheten som hon blev rädd för, särskilt plötsliga ljud och rörelser. Nu är det mest dammsugaren som skrämmer. Då gömmer hon sig under byrån i köket. Förutom när jag dammsuger i köket, då tar hon sin tillflykt till utrymmet bakom tv-bänken och det dröjer ett bra tag innan hon kommer fram igen.

Att hon är tryggare märks ju också på var hon sover. I början var det under byrån i köket som gällde. Men ganska snart började hon erövra resten av lägenheten. Först när jag inte var hemma. Sedan också när jag var hemma. Nu sover hon helst i sängen. Och eftersom Lise sover i sängen så sover också Linus i sängen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.