En tripp söderöver Blogg24 dag 4

I dag turfade jag i Åkered och Näset.  Det var ganska intressant för jag var där en del i tonåren. Eller ja, lite åtminstone. De flesta av mina minnen därifrån kvalar knappast in som lyckliga men tja, det som hände på åttiotalet stannar på åttiotalet.

Jag hade ganska svårt att känna igen mig. Eller snarare, jag känner igen flera områden men kan inte peka ut särskilda gator, här var jag på fest och där kollade vi på Indiana Jones på video. Video var nytt då, och modernt. Det är ju så längesedan och våra möjligheter att roa oss ganska små.

Men jag kände igen Näsets ändhållplats. Jag var frestad att gå till badplatsen, där vi var med hela klassen en av de sista dagarna i nian. Men jag beslöt mig för att det skulle bli en för lång omväg. Däremot gick jag till Smithska udden där det finns en zon. Den förblev otagen. Stigen når nästan ända fram men den sista biten hade jag fått klättra över hala klippor. Jag beslöt mig för att jag inte tänkte riskera en bruten arm bara för en zon. Jag ville komma hem i ett stycke och helst utan blåmärken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.