Sådär

I morse tog jag sista dosen i penicillinkuren jag åkte på. Nu är det bara att hoppas på att borreliainfektionen inte hann sprida sig innan antibiotikan sattes in. Det här med att vänta 10 dagar med att gå till vårdcentralen var inte en av mina mer genomtänkta beslut. Men jag tänkte liksom inte på borrelia. Jag har plockat bort en och annan fästing på mina katter men jag har aldrig plockat bort en fästing på mig själv.

Jo, en gång. Men det var några år sen.

I vilket fall som helst. Jag mår halvdassigt (trött, ont, på gränsen till sammanbrott). Jag tar det lugnt. Jag promenerar (äntligen: höstpromenader i höstväder) och läser och sover och sover. Och går igenom böcker med mamma. Hon håller på att rensa i hyllorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.