Borrelia

Jag har borrelia. Jag har ett gigantiskt utslag på höften. Jag äter penicillin. Jag har ätit det sen i måndags. Tre gånger per dygn i tio dagar. Jag trodde jag skulle må jättedåligt av Kåvepenin men det gör jag inte. Jag fick rådet att dricka A-fil och det fungerar verkligen. Jag är glad att jag gick till vårdcentralen nu och inte om en månad när infektionen knallat vidare till lederna och nervsystemet. Jag hatar fästningar.

Och så har jag fått ett nervsammanbrott men det berodde inte på borrelian. Jag har tagit ett beslut som får rätt stora konsekvenser för mitt liv men som är nödvändigt p.g.a. ohållbar situation.

Och så är Linus missnöjd med att jag inte gått ut med honom på sistone.

Det är på ett ungefär vad jag sysslat med de senaste veckorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.