Resultat Blogg100 dag 81

Träningsvärk, skavsår och hur trött som helst. Det här med att röra på sig mer (mycket mer) tär på krafterna på alla möjliga sätt. Det känns verkligen att jag åstadkommer något. Träningsvärken är inte att göra något åt och kommer ju ändå gå över snart. Och jag har linkat iväg till apoteket och köpt plåster. 

Det är kul att inse att jag har fått starkare benmuskler och bättre kondition. Dessutom sover jag bättre på nätterna, vilket var en oväntad bonus och inget jag räknat med.

Och nu ska jag sova. Tänkte komma upp tidigt i morgon, vill ge mig ut innan det blir varmt. Promenaden i stan i dag blev lite väl svettig. 21 grader och åskväderfuktigt är inte det ultimata vädret för långa promenader. När gradantalet kryper över 20 dagtid bör jag turfa tidiga morgonar och sena kvällar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.