Mötesordförande Blogg100 dag 68

I dag känner jag mig så där extra nöjd med mig själv. Jag satt mötesordförande för ett hyfsat stort möte. Det var läskigt. Jag har social fobi och jag tycker inte alls om att prata inför många människor. Och även om jag har föreningsvana finns det alltid frågor som är svåra att svara på. Men jag fixade det, utan några större katastrofer. Jag tror i alla fall inte jag ställde till med någon katastrof. Det lär väl visa sig.

Efter mötet tog jag en promenad på en knapp timme. Vid det laget hade det blivit lite svalare och det var skönt att komma ut och röra på mig. I går blev det inget promenerande alls och jag saknade det. Jag har fått smak för det här med att röra på mig ordentligt, min kondition har förbättrats och jag längtar efter att cykla. Fast då måste jag fixa en cykel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.