Knips knips Blogg100 dag 34

Lång dag. Särskilt för Linus. Klockan 9 i morse lämnade jag honom hos veterinären för kastrering och id-märkning. När jag hämtade honom vid 14 var han hyfsat groggy. En stor hund skrämde honom och trafiken var också otäck (det tog en stund innan taxin kom). Men när vi väl kommit hem repade han sig snabbt. Vinglig och rätt trött först men efter ett par timmars vila var han mer eller mindre som vanligt. Fast med krage. Det gillar han inte riktigt. Men om han inte har krage försöker han tvätta sig där han absolut inte får tvätta sig p.g.a. infektionsrisken.

Jag satte på kragen för löst först och han lyckades halvt om halvt trassla ur sig den men fastnade. Följaktligen har kragen numera märken efter hans vassa små tänder. Nu har jag satt på kragen hårdare. Hoppas han inte försöker ta av sig den när jag sover.

Fem dagar ska han vara inomhus. Kragen tar jag av när jag har full uppsikt över honom.

Och nu går jag och lägger mig. Jag är helt slut. Linus däremot har piggnat till efter en stunds slappande på soffan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.