Kvällstrött Blogg100 dag 23

När jag var yngre (läs: fram till för något år sen) brukade jag dra mig till sängs någonstans runt midnatt. Numera kravlar jag helst till sängs redan vid 22. Enda undantaget är när det går något extra bra på tv, som Game of Thrones. Och jag varpå god väg att mejla SVT en utskällning för att de sände de sista avsnitten av GoT så sjukt sent.

Det som inte ändrats är att jag ligger och läser länge innan jag somnar. Och jag har fortfarande äckligt svårt att komma upp tidigt på morgonen. Men på det hela taget: jag är inte riktigt samma nattuggla som jag har varit. Det känns mysko. Som om jag nästan vore normal.

Och nu går jag och lägger mig. Klockan är 22.10, jag är aptrött och jag har en bra deckare att somna gott till.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.