Hostattack Blogg100 dag 21

Sämsta tillfället att få en hostattack: en minut in i vilket möte som helst. I det här fallet var det ett årsmöte. Och jag kunde bara inte sluta hosta. Det kliade något hysteriskt i halsen.

Killen som satt bredvid mig gav mig en halstablett. Det fick slut på hostan för resten av mötet. Men nu har den kommit tillbaka och dessutom rinner näsan. Antingen är pollennivåerna superhöga eller så har jag åkt på en förkylning.

Årsmötet i övrigt var av den bästa sorten. Det betyder: jag var där som medlem och enbart som medlem. Jag har inget förtroendeuppdrag i föreningen och hade tackat nej till att kandidera för förtroendeuppdrag. Det kändes underbart avslappnat.

En kommentar till “Hostattack Blogg100 dag 21”

  1. Någon dag, kanske 2-3 dagar sedan hörde jag på radion att pollensäsongen har börjat. Brukar du ha problem med pollen och bo i ”södern” är det inte alls otänkbart det är det som besvärar dig.

    Hur som helst önskar jag dig ett snabbt tillfrisknande om det är en förkylning eller bra medicin mot din allergi. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.