Saker jag ska göra i kväll Blogg100 dag 9

Har just satt på två fullastade maskiner med tvätt. Det var en månad sedan jag tvättade och berget i tvättkorgen hotade att svämma över alldeles. Jag har också en disk att diska, en verksamhetsberättelse att korrläsa en sista gång och sidor med foton att fixa För att göra det enkelt för oss lägger vi in alla foton  i verksamhetsberättelsen på de två första och de två sista sidorna, alltså omslaget. Vi måste göra det enkelt för oss. Det är brådis. I morgon ska alltihop iväg till tryckeriet.

Jag ska också välja ut foton till material andra ska göra. Men det kan hända att det får vänta till i morgon. Jag får se hur effektiv jag är. Nu ska jag diska.

Oh the joy of everyday life. Nä, nu är jag bara gnällig. Jag är glad att mitt everyday life ser ut så här och inte består av låt oss säga ett tält i ett flyktingläger någonstans.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.