Krigsfaran

Ligger i sängen och Linus ligger på min mage och Elli kommer. Hon sätter sig så nära mig hon kan, nosar på Linus och markerar på alla möjliga sätt att hon är här nu och att han ska flytta på sig. Linus lägger öronen bakåt och lutar sig så långt bort från Elli som han bara kan utan att flytta sig från min mage och både Linus och jag väntar bägge på explosionen. Vi vet att den kommer. Attacken. Hon kommer väsa och fräsa och dänga till honom med tassen och försöka skrämma bort honom, nu när han inte fattar det vanliga diplomatiska finliret.

Som att befinna sig på gränsen mellan Nord- och Sydkorea och veta att ett världskrig kan starta när som helst och att platsen en befinner sig på kommer vara den första som drabbas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.