Shopping

Jag tog en sväng förbi Stadsmissionen i dag. Bra shoppingställe. Priserna är högre än på loppis men å andra sidan finns omklädningsrum. Jag hittade en svart kofta och en tjock svart halsduk. Och ett par rosa strumpbyxor. Passar bra när kylan kommer.

Däremot gick jag bet på vinterkängor. Det är sjukt svårt att hitta damkängor i storlek 41 på second hand och loppis. Jag kommer nog få kolla runt i den ordinarie handeln när reorna börjar.

Köpte en bok också, chic lit av Marian Keyes. Jag ska läsa en bok i en genre jag normalt inte brukar läsa och jag har till dags dato läs en (1) chic lit i hela mitt liv så jag gissar att chic lit kvalar in. Boken jag läste var Marian Keyes debutroman Vattenmelonen. Chic lit är ungefär så mycket inte jag som en bok kan vara, men bortsett från det är Vattenmelonen riktigt kul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.