Torktumlartrubbel

Jag är väldigt glad för att jag bor i ett land där tvättmaskiner och torktumlare tillhör standarden i hyreslägenheter men det är något mysko med torktumlarna i mitt hus. De torkar inte tvätten. Första omgången blir någorlunda torr och det är okej. Men andra omgången blir som bäst fuktig för sedan lägger torktumlaren helt enkelt ner verksamheten. Överhettning, enligt felmeddelandet på displayen.  Och jag får hänga fuktig tvätt i hela lägenheten.

De trilskande torktumlarna har blivit en snackis på gården. Tyvärr är inte chanserna att de blir utbytta så där jättestora. De är nya.

Jag är säker på att all den där fuktiga tvätten inte är bra för våra lägenheter. Vi har problem med fukt och mögel som det är. Vi behöver inte mer fukt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.